Arhiv za januar, 2016

 
 • Покана: Василица 2016

  ПОКАНАнаНОВОГОДИШНА СРЕДБА – ВАСИЛИЦА 2016   која ќе се одржи во сабота, на 16.1.2016 година во Македонскиот културен центар, св. КИРИЛ и МЕТОДИЈ, Савска цеста 34, Крањ со почеток во […]

   
 •  
 • GG: Moja pot

   
 •  
 • GG: Negujejo materni jezik

   
 •  
 
 
 

MKD Sv. Ciril in Metod-Kranj

MKD Sv. Ciril in Metod-Kranj
Sejmišče 3
4000 Kranj, Slovenija

МКД Св. Кирил и Методиј
Сејмишче 3
4000 Крањ, Словенија

STATUT >>